Склад: зелений горошок варено-сушений (53%), вершки сухі жирність 42%, овочі варено-сушені, сушені: картопля, цибуля ріпчаста; сіль екстра, кріп, петрушка, перець чорний мелений.
Зелений горошок - цінне джерело білка, клітковини, фолієвої кислоти та вітаміну B1. Завдяки своєму складу, він живить організм енергією, дає відчуття насиченості, підтримує нормальний рівень гемоглобіну. Овоч корисний для нервової системи і травних органів, виводить з організму надлишок холестерину. Він низькокалорійний, але поживний за рахунок клітковини і білка - чудовий варіант для всіх, хто стежить за фігурою. Петрушка - джерело вітамінів А, С і K - ця комбінація підтримує здоров'я очей, нейтралізує вільні радикали, покращує засвоєння багатьох амінокислот і мікроелементів.
Щоб приготувати страву, слід додати 200 мл окропу, добре перемішати, накрити і лишити на 15 хвилин.


