Запіканка з шоколадними крихтами
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Оцінка
Рецепт ти вже оцінив/-ла
Інгредієнти
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
3 x 50 г
85 x 1 г
30 x 1 г
20 x 1 г
120 x 1 г
700 x 1 г
120 x 1 г
30 x 1 г
Запиши інгредієнти в розумний раціон
Ти точно знатимеш, скільки калорій та поживних речовин містить рецепт.
Спосіб приготування
1
У двох яєць відділити білки від жовтків. Скласти у миску інгредієнти для крихти: розм'якшене (не розтоплене) масло, 2 жовтки, борошно, сухе молоко (можна замінити на протеїн або просто 115 г ц/з борошна), какао, 60 г еритритолу (або меду, іншого підсолоджувача, або 50 г цукру). Все змішати у мисці виделкою. Мають бути розсипчасті крихти.
2
Для сирної маси з'єднати: сир (половину можна замінити на нежирний сир, але не весь), 2 білки, 1 яйце, 60 г еритритолу (або 50-60 г цукру, меду тощо), йогурт, ванілін, крохмаль. Подрібнити все погружним блендером.
3
На дно форми викласти половину крихт. Утрамбувати. Потім вилити всю сирну масу і зверху другу половину крихт (якщо форма не силіконова, то можна змастити її маслом). Поставити у розігріту до 180 градусів духовку і випікати 50-60 хвилин. Найкраще смакує після охолодження.
{{data.energy}}1,971 ккал
Також {{data.energyAlt}}8,255 кДж ● Енергія
{{data.protein}}166 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.protein | number: 0}} г
{{data.carbohydrate}}124 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} г
Цукор
{{data.sugar}} 19.8 г
{{data.fat}}87.9 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fat | number: 0}} г
Насичені жирні кислоти
{{data.saturatedFattyAcid}} 45.7 г
Трансжирні кислоти
{{data.transFattyAcid}} 0 г
Мононенасичені
{{data.monoSaturated}} 6.4 г
Поліненасичені
{{data.polySaturated}} 2.7 г
Холестерин
{{data.cholesterol}} 752 мг
Волокна
{{data.fiber}} 13.8 г
Рекомендована добова норма споживання: {{calculated.fiber}} г
Сіль
{{data.salt}} 0.15 г
Кальцій
{{data.calcium}} 1,276 мг
Натрій
{{data.sodium}} 0 г
Вода
{{data.water}} 479 г
PHE
{{data.phe}} 7,806 мг
{{calculated.percentage}}%
Від рекомендованої добової норми споживання
Більш точна оцінка щоденного споживання
Відредагуй свій профіль нижче та збережи
Жінка
Чоловік
Хочу
Cхуднути
Hабір м'язової маси
Бути в формі
Рік народження
Зріст
Вага
Рівень активності
Сидячий спосіб життя
Легкі навантаження
Середні навантаження
Великі навантаження
Екстремальні навантаження
Не враховувати рівень активності
Назад
Заповни свій профіль
Цільова вага
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
Цільову вагу можеш записати пізніше в застосунку.
{{targetWeightMessageText}}
Створи свій обліковий запис
{{errors.message}}
Назад
Зареєструйся
E-mail
Пароль
Пароль повинен містити мін. 6 знаків!
{{errors.message}}
Назад
Ми відправили тобі лист з підтвердженням!
Протягом декількох хвилин ти отримаєш лист з підтвердженням на електронну адресу. {{profile.email}}. В електронному листі натисни на кнопку "Завершити реєстрацію" та авторизуйся.
Назад
Вхід
E-mail
Пароль
{{errors.message}}
Забув(-ла) пароль?
Назад
Забув(-ла) пароль?
Запиши електронну адресу, яку ти вказав(-ла) під час реєстрації, і познач поле "Я не робот". Потім на твою електронну адресу буде надіслано новий пароль.
E-mail
Назад
Надіслано
На твою електронну адресу було відправлено новий пароль!
Склад поживних речовин
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Преміум-користувачі не бачать рекламу
Підкатегорія
Рецепти та інгредієнти
можеш зберегти в раціоні

Простий огляд категорій
Отримай кращий контроль над споживанням та витратою калорій.

Статистика на шляху до твоєї цільової ваги
Запиши свою цільову вагу і слідкуй за своїм прогресом.

Надихайся рецептами та раціонами
Розблокуй величезну базу даних продуктів харчування.
Таблиця Калорійності © 2025 Всі права захищені.
Таблиця Калорійності © 2025 Всі права захищені.